Naturvidenskabsfestivalsugen 2018

Naturcenter Herstedhøje og Vestskovens Naturskoles forløb i uge 39

I uge 39 fra mandag d. 24. – torsdag d. 27. september inviteres alle indskolings- og mellemtrinselever fra Albertslund og Glostrup Kommune ud i Vestskoven – Naturcenter Herstedhøje/Vestskoven, hvor eleverne arbejder med naturen i nærområdet.

For 0.-2. klasse

Det kribler og krabler i Vestskoven - Her går eleverne på detektivjagt efter skovens små vilde væsner med deres egen hjemmelavet insektsuger, de skal tjekke fælder og udsætte nye fælder. Derudover laves der insekthoteller, så dyrene får nogle gode overvintrings muligheder.

For 3-6. klasse

Stensøens fiske- og dyreliv - Vi sætter ruser og net ud i søen hver dag, som tømmes med eleverne, derudover skal de selv forsøge at fange deres egen fisk med fiskestænger. Fangsten undersøges nærmere og der laves evt. fiskedissektion.

Du vil modtage nærmere oplysninger om de enkelte forløb, når du har tilmeldt din klasse.

Husk at undersøge, om du har elever, der må ikke være med på billeder, da vi kan få besøg af pressen i løbet af dagene.

Tilmeldingsfristen er d. 27. august 2018.

Tjek venligst om der er en ledig tid i skemaet nedenfor (én ledig tid = én klasse)

tider Emne / forløb

d. 25. september.
d. 27. september.
2018
kl. 9.00-11.00  Det kribler og krabler - smådyr i Vestskoven 0.-2. kl. Herstedøster 2.d Vestervangskolen 2. kl.

Herstedlund 1.y
Stensøens fiske- og dyreliv 3.-6. kl.  Herstedvester 6.v Skovvangskolen 3.d - Herstedvester 6.y

kl. 12.00-14.00  Det kribler og krabler - smådyr i Vestskoven 0.-2. kl. - - Herstedøster 3.a Herstedøster 2.G
Stensøens fiske- og dyreliv 3.-6. kl. Herstedvester 6.x Herstedlund 5. kl. Herstedlund 5. kl. Herstedvester 6.z

Tilmelding til uge 39 (mandag - torsdag)

Naturvidenskabsfestivalen 2018

Ønsker I at komme på venteliste til et bestemt værksted/aktivitet kan I skrive det her. Husk at skrive både dato, tidsrum og værksted.