Naturvidenskabsfestivalsugen 2018

Naturcenter Herstedhøje og Vestskovens Naturskoles forløb i uge 39

I uge 39 fra mandag – torsdag september inviteres alle elever fra Albertslund og Glostrup Kommune ud i Vestskoven – Naturcenter Herstedhøje/Vestskovens Naturskole.

Overskrifterne på aktiviteterne i Vestskoven er:

• Det kribler og krabler - smådyr i Vestskoven 0.-2. kl.

• Stensøens fiske- og dyreliv 3.-6. kl.

For 0.-2. klasse
Det kribler og krabler i Vestskoven - Her går eleverne på detektivjagt efter skovens små vilde væsner med deres egen hjemmelavet insektsuger, de skal tjekke fælder og udsætte nye fælder. Derudover laves der insekthoteller, så dyrene får nogle gode overvintringsmuligheder.

For 3-6. klasse
Stensøens fiske- og dyreliv - Vi sætter ruser og net ud i søen hver dag, som tømmes med eleverne, derudover skal de selv forsøge at fange deres egen fisk med fiskestænger. Fangsten undersøges nærmere og der laves evt. fiskedissektion.

I vil modtage nærmer information om de enkelte forløb efter sommerferien.

Husk at undersøge, om I har elever der ikke må være med på billeder, da vi kan få besøg af pressen i løbet af dagene.

Tilmeldingsfristen er d. 27. august 2018.

Tjek først ledige tider her.

Tider Emne/forløb

d. 25. sept.
d. 26. sept.
2018
kl. 9.00-11.00  Det kribler og krabler - smådyr i Vestskoven 0.-2. kl. Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt
Stensøens fiske- og dyreliv 3.-6. kl. Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt

kl. 12.00-14.00  Det kribler og krabler - smådyr i Vestskoven 0.-2. kl. Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt
Stensøens fiske- og dyreliv 3.-6. kl. Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt

Tilmelding til uge 39 (mandag - torsdag)

Naturvidenskabsfestivalen 2018

Ønsker I at komme på venteliste til et bestemt værksted/aktivitet kan I skrive det her. Husk at skrive både dato, tidsrum og værksted.