Naturvidenskabsfestivalsugen 2019

Naturcenter Herstedhøje og Vestskovens Naturskoles forløb i uge 39

I uge 39 fra mandag d. 24. – torsdag d. 27. september inviteres alle indskolings- og mellemtrinselever fra Albertslund og Glostrup Kommune ud i Vestskoven – Naturcenter Herstedhøje/Vestskoven, hvor eleverne arbejder med naturen i nærområdet.

For 0.-2. klasse
Vandhullets hemmeligheder – Hvad gemmer sig under overfladen? Gennem egne undersøgelser får eleverne kendskab til nogle af søens dyr. Der vil være mulighed for at kigge nærmere på dyrene i en opstillet stereolup og bestemme dem nærmere med foldere og opslagsbøger, så I kan få mere information om jeres fangst.

For 3-6. klasse
Stensøens hemmeligheder – Hvad gemmer sig under overfladen? Vi sætter ruser og net ud i søen hver dag, som tømmes med eleverne, derudover skal de selv forsøge at fange deres egen fisk med fiskestænger. Fangsten undersøges nærmere og vi kigger på deres tilpasning til livet i vandet. Der kan efterfølgende bestilles et forløb med fiskedissektion på Naturskolen som opfølgning på forløbet.

Du vil modtage nærmere oplysninger om de enkelte forløb, når du har tilmeldt din klasse.

Husk at undersøge, om du har elever, der må ikke være med på billeder, da vi kan få besøg af pressen i løbet af dagene.

Tilmeldingsfristen er d. 26. august 2018.

tider Emne / forløb

kl. 9.00-11.00  Vandhullets hemmeligheder 0.-2. kl. Ledig Ledig Ledig Ledig
Stensøens hemmeligheder 3.-6. kl. Ledig Ledig Ledig Ledig

kl. 12.00-14.00  Vandhullets hemmeligheder 0.-2. kl. Ledig      Herstedøster 4.f Ledig Ledig
Stensøens hemmeligheder 3.-6. kl. Ledig Ledig Ledig Ledig

Tilmelding til uge 39 (mandag - torsdag)

Naturvidenskabsfestivalen 2019

Ønsker I at komme på venteliste til et bestemt værksted/aktivitet kan I skrive det her. Husk at skrive både dato, tidsrum og værksted.