Naturvidenskabsfestivalsugen 2020

Naturcenter Herstedhøje og Vestskovens Naturskoles forløb i uge 39

Naturvidenskabsfestivalsugen 2020 - Albertslund Kommune

I uge 39 fra mandag d. 21. – torsdag d. 24. september inviteres alle indskolingselever fra Albertslund og Glostrup Kommune ud i Vestskoven – Naturcenter Herstedhøje og Vestskovens Naturskole, hvor eleverne arbejder undersøgelsesbaseret med naturen i nærområdet.

I år er Astra fælles tema ”Store opdagelser”. Da alle store opdagelser er startet med små forundersøgelser, vil vi arbejde med udgangspunkt i mikroforskermetoden – en videnskabelig arbejdsmetode (læs mere her).  Vi gennemgår på dagen et mikroforskersprint, dvs. metoden i et meget komprimeret format. Formålet er at eleverne får kendskab til metoden og at I senere kan bruge metoden til at lave ny mikroforskning eller nye opdagelser.

I vil i uge 37 få tilsendt noget materiale, som I skal have arbejdet med sammen med eleverne inden uge 39, for at opnå størst udbytte af forløbet. Så læg det allerede nu ind i jeres årsplan.

Du vil modtage nærmere oplysninger om forløbet, når du har tilmeldt din klasse.

Husk at undersøge, om du har elever, der må ikke være med på billeder, da vi kan få besøg af pressen i løbet af dagen.

Tilmeldingsfristen er d. 26. august 2020.

Tider Emne / forløb

. 22. sept.

kl. 9.00-11.00  Mikroforsker for en dag - 0.-3. kl. Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt
Mikroforsker for en dag - 0.-3. kl. Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt