Gå til hovedindhold

Naturvidenskabsfestivalsugen 2021

Naturcenter Herstedhøje og Vestskovens Naturskoles forløb i uge 39. Årets Naturvidenskabsfestival er støttet af naturvidenskabsfestivalspuljen ved Poul Due Jensens Fond.

Helt vildt i Vestskoven - Biodiversitet i børnehøjde

I uge 39 fra mandag d. 27. – torsdag d. 30. september

inviteres alle indskolings- og mellemtrinselever fra Albertslund og Glostrup Kommune ud i Vestskoven – Naturcenter Herstedhøje og Vestskovens Naturskole, hvor eleverne arbejder undersøgelsesbaseret med naturen i nærområdet.

I år er Astra fælles tema ”Helt vildt”. Derfor går vi på jagt efter det vilde og laver en mini-bioblitz med udgangspunkt i Naturvejledning Danmarks Krible Krable materiale ”ForskelLigheder”. Baggrundsmaterialet kan I finde her: Forskel-Ligheder. Det handler om at sætte fokus på biodiversitet i børnehøjde.

I vil senest i uge 37 få tilsendt noget materiale, som I skal have arbejdet med sammen med eleverne inden uge 39, for at opnå størst udbytte af forløbet. Så læg det allerede nu ind i jeres årsplan.

Du vil modtage nærmere oplysninger om forløbet, når du har tilmeldt din klasse.

Husk at undersøge, om du har elever, der må ikke være med på billeder, da vi kan få besøg af pressen i løbet af dagen.

Tilmeldingsfristen er d. 26. august 2021.

Tider Emne / forløb

d. 27. sept.

. 28. sept.

d. 29. sept.