Gå til hovedindhold

Den fælles naturfagsprøve

Nedenstående er ex på tilbud.

Indhold

I forbindelse med de nye afgangsprøver, hvor der lægges vægt på undersøgelse, modellering, kommunikation og perspektivering, tilbyder Vestskovens Naturskole, at eleverne kan komme ud på naturskolen/i Vestskoven og lave nogle af deres forsøg/undersøgelser, som kan underbygge deres problemformulering.

Det kan fx være;

• Abiotiske og biotiske forhold i søen eller skoven – Bæredygtighed i sø og skov.
    • Cellers opbygning i planter eller dyr – felt- og laboratoriearbejde med mikroskop og stereolup
    • Brug af datalogger. CO2- og/eller O2-målinger fx på fisk og mus, pulsmåling og kredsløb ved forskellige belastninger, vind og vejr målinger.
    • Vind, vejr og klima – Vedvarende energi fx energimålinger fra Naturcenterets solceller.
    • Mini flaskehaveforsøg/mini økosystem med fokus på bæredygtighed og brug af datalogger.
    • Der vil desuden være mulighed for at eleverne kan lave små film med deres forsøg/undersøgelser, der underbygger kommunikationsdelen i prøveformen.

Kontakt naturvejleder Inge Christensen pr. mail eller tlf. for at aftale nærmere.
    E-mail: inge.christensen@albertslund.dk eller tlf.: 2362 6351

Ser frem til at hjælpe eleverne med at inddrage den nære natur i deres afgangsprøve.